14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023

Politist batut. Agresorul a fost retinut

Din ce in ce mai multe dosare de ultraj. Un politist dintr-o comuna din apropierea orasului Targu-Frumos a fost batut ieri la amiaza de un localnic. Barbatul in varsta de 39 de ani a fost retinut de oamenii legii si adus astazi in fata procurorilor pascaneni. Si nu este singurul caz. La sfarsitul saptamanii trecute, doi agenti erau cat pe ce sa fie linsati de un grup de scandalagii, la Deleni. Masina politiei a fost insa aproape distrusa.

Un barbat de 39 de ani din localitatea Oteleni a fost retinut astazi de oamenii legii si adus la Parchetul de pe langa Judecatoria Pascani, intr-un dosar de ultraj. Localnicul a lovit ieri un politist in varsta de 25 de ani, chiar in fata sectiei.

Scena a fost filmata de o camera de supraveghere de pe un stalp din zona. Pe imagini se vede cum barbatul se apropie de agent amenintator. Potrivit procurorilor, politistul a fost “lovit cu pumnul în zona feței și cu picioarele peste corp, împrejurare în care i-a distrus și uniforma de serviciu”.

In ajutorul tanarului au sarit mai multi trecatori, dar si colegii din sectie care au auzit scandalul. Din cauza leziunilor a avut nevoie de ingrijiri medicale, motiv pentru care a ajuns la Spitalul “Sfantul Spiridon” din Iasi.

Agresorului i s-au pus catuse, iar magistratii pascaneni urmeaza sa decida ce masuri legale se vor lua. Oameni din sat spun ca localnicul este certat cu legea si ca ar mai fi  facut inchisoare.

Nu este singurul caz din judetul Iasi. Cu doar cateva zile in urma, mai exact, vineri seara la Deleni doi politisti erau cat pe ce sa fie batuti de un grup de tineri. Oamenii legii au fost chemati sa intervina la un scandal intr-un bar din comuna. Cand au ajuns acolo, tinerii au spart geamurile masinii de Politie. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Judecatoria Hirlau, iar agresorii au ajuns in fata magistratilor.

Sursa foto Mediafax
Sursa foto Mediafax
Sursa foto Mediafax

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow