5.2 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Poliția vânează tâlharii. Hoți de parazăpezi și de mașini, prinși

Poliția vânează tâlharii
Hoți de parazăpezi și de mașini, prinși
În timpul raziei ce a avut loc vineri în timpul dimineții în zona Pașcani, polițiștii au avut parte și de rezolvarea unor cazuri ”de sezon”. Cu această ocazie au fost soluţionate, 5 dosare penale, fiind găsiți 2 bănuiţi de comiterea unor furturi și un autoturism de lux, fiind ridicat pentru cercetări.
Inventivitatea celor care vor să obțină profit prin asumarea de bunuri care nu le aparțin a ajuns până la furtul parazăpezilor, sisteme de protecție împotriva ninsorilor, așezate pe marginea drumurilor cu scopul de a proteja șoselele.
Doi dintre autorii unor astfel de fapte au fost prinși și vor fi cercetați, deoarece au furat parazăîpezi de pe drumul dintre Pașcani și Târgu Frumos, iar prejudiciul a fost recuperat în proporție de 75%, după cum declară purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjîiac.
Sincron Ipj
”Au fost identificaţi şi cercetaţi B. Constantin, de 21 de ani, din com. Ruginoasa, P.Constantin, de 21 ani şi P. Ioan de 26 ani, ambii domiciliaţi în com. Costeşti, judeţul Iaşi, stabilindu-se că în cursul lunii februarie 2015, pe timp de noapte ar fi sustras de pe un câmp, de pe marginea DN 28A, între localităţile Ruginoasa şi Giurgeşti mai multe parazăpezi, în valoare de aproximativ 1600 lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 75%. Bănuiţii de comiterea faptei sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar la finalizarea cercetărilor dosarul va fi înaintat Parchetului Paşcani cu soluţie procedurală.”
Al doilea caz se referă la un tânăr din Hălăucești care urmează să fie cercetat pentru că a vândut un autoturism care nu era al său, profitând de încrederea unui cetățean italian de la care luase mașina cu titlu de împrumut.
Sincron Ipj
Tânărul ”C. Adrian, de 27 ani, din com. Hălăuceşti, este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,abuz de încredere,, , întrucât ar fi vândut un autoturism de lux, pe care l-ar fi împrumutat de la un cetăţean italian în luna noiembrie 2014, în timp ce se afla în Italia. Autoturismul a fost găsit la G. Claudiu, din com. Mirceşti.”
Menționăm că mașina a fost găsită și poliția continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow