30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Poliţia Paşcani în alertă după jaful armat din judeţul Neamţ

masina politieMobilizare impresionanta de forte in cazul jafului armat petrecut ieri in judetul Neamt. La cateva ore dupa ce hotii au furat suma colosala de cateva sute de mii de euro, dintr-o masina a Postei Romane, Inspectoratul de Politie Judetean Iasi a emis un ordin prin care politistii pascaneni au organizat mai multe filtre pe Drumul European E85.

In principal, s-a actionat in doua puncte, mai exact in intersectia din comuna Motca, dintre E85 si DN28A si pe DN1 in comuna Miroslovesti, locatii care ar fi putut fi tranzitate de catre talhari.

Potrivit comisarului-sef Tiberiu Dogaru, lucratorii de politie au oprit si controlat mai multe autoturisme in vederea gasirii sacilor cu bani.

Reamintim cititorilor, ca joi, 16 mai, in jurul orelor orelor 07:35, pe drumul care face legătura între DN 15D si comuna Bîrgăuani, doi angajati ai Postei Romane au fost opriti in trafic si jefuiti de suma de peste 20 de miliarde de lei, bani care ar fi trebuit sa ajunga in buzunarele a catorva mii de pensionari. La scurt timp de la sesizare, pe drumurile care tranziteaza judetul Neamt au fost amplasate mai multe filtre formate din lucratori de politie si jandarmi inarmati.

Pana la aceasta ora, nu au fost identificati barbatii care au comis acest jaf de proportii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow