1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Poliția Pașcani cere Primăriei 12 locuri de parcare. Noi sensuri unice, în municipiu

Politia Municipiului Pascani cere Comisiei de Organizare a Circulatiei din oras repartizarea a 12 locuri de parcare pentru autospecialele institutiei si instalarea de indicatoare pentru spatiile destinate masinilor conduse de persoanele cu dizabilitati, in parcarea de langa sediul Politiei, din zona vale, strada 1 decembrie 1918. 

Solicitarea este pe ordinea de zi a sedintei comisiei de la Primaria Pascani ce va avea loc pe data de 11 februarie, de la ora 10:00.

Pe ordinea de zi a sedintei mai sunt inca doua documente ce prevad schimbari in traficul rutier din municipiu. Primul face referire la o adresa inaintata de Clubul Copiilor din oras, in care se solicita o trecere de pietoni si montarea de limitatoare de viteza pe strada Vasile Alecsandri. In cea de-a doua, este vorba despre o propunere a primarului, Marius Pintilie, pentru infiintarea de sensuri unice pe strazile Aleea 22 Decembrie si Vasile Alecsandri.

De precizat este faptul ca in ultima perioada in municipiul Pascani au fost infiintate sensuri unice pe mai multe strazi, unele dintre acestea aflandu-se in apropierea Liceului Teoretic Miron Costin, dar si in zona pietei agroalimentare din Deal.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow