More

  Politia Paşcani, cameră de tortură: Un bărbat a fost călcat în picioare pentru că nu a avut buletinul la el

  Array

  Un nou scandal la Politia Pascani. Un barbat in varsta de 39 ani, a reclamat faptul ca a fost batut mar de un agent de politie chiar in sediul institutiei din zona Vale. Potrivit acestuia, din cauza loviturilor primite a ajuns la urgente.
  Evenimentul s-a intamplat la miezul noptii,20 iulie a.c., cand Paul Axinte, statea in fata blocului T8, de pe strada Moldovei si fuma o tigara. O patrula de politie a trecut prin zona si a oprit langa el pentru a-l legitima. Barbatul sustine ca nu avea nici un act de identitate la el, motiv pentru care i s-a pus catusele, a fost bagat in masina si dus la sectia de politie. Cand au intrat in sediu, unul dintre cei patru politisti care l-au insotit, i-a pus piedica, iar cand a cazut la pamant, a inceput sa-l bata cu bastonul din dotare in mod repetat peste tot corpul.

  Apoi a fost silit, tot prin lovituri aplicate la nivelul capului, sa semneze o declaratie scrisa de unul dintre agenti.
  Pascaneanul a fost alungat intr-un final de oamenii legii, dupa aproximativ o ora, iar acesta s-a dus de urgenta la spital ajutat de un prieten. Medicii de garda i-au facut toate investigatiile necesare si au constat ca are mai multe traumatisme toracice, iar incheietura unei maini este luxata.
  Victima nu stie inca identitatea celui care l-ar fi batut, dar spune ca va face tot ce este posibil pentru dreptate si adevar.

  Contactat telefonic, comisarul sef de politie, Mihai Nacuta, a precizat ca exista o plangere facuta pentru abuz in serviciu de catre Paul Axinte. In continuare se vor face cercetari pentru a stabili daca se adeveresc cele spuse de victima si pentru aflarea identitatii posibilului agresor si sanctionarea acestui conform legii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet