More

  Politia Pascani are in lucru peste 1500 de dosare penale

  Array

  politia siteAnul 2012 a fost unul bogat in dosare penale pentru politistiii pascaneni.Nu mai putin de 1708 de dosare penale au fost inregistrate de lucratorii Politiei Municipiului Pascani.

  Potrivit bilantului prezentat la inceputul lunii ianuarie, la Politia Pascani mai existau in lucru 1503 de dosare penale din care un numar de 562 de lucrari penale cu autori cunoscuti sau autori necunoscuti si 941 de cauze inregistrate.

  Tot in aceeasi perioada, au fost solutionate un numar de 1787 de dosare penale, in care erau incluse 1248 de lucrari penale si 439 de cauze sesizate.

  Referitor la activitatea pe linie de urmariti, la inceputul anului 2012, Politia Municipiului Pascani cauta un numar de 16 cetateni care trebuiau sa execute pedepse cu inchisoarea. In anul precedent, au mai fost primite de la magistrati, un numar total de 15 sentinte de condamnare la inchisoare cu executare si au fost executate un numar de 17.

  La inceputul acestui an, politistilor le-au mai ramas, in lucru, un numar total de 13 mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea si un mandat de arestare preventiva.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadouri pentru copii. Opozitia convoaca Consiliul Local, astazi de la ora 11.00

  Consilierii pascaneni din opozitie continua demersurile pentru ca de Craciun copii sa primeasca cadouri din partea administratiei locale. Ei au convocat o sesinta de...

  Unde pot lua o masă caldă în Pașcani, pensionarii care primesc carduri sociale de la Guvern

  Primaria Pascani a transmis printr-un comunicat de presa societatile care accepta cardurile pentru mese calde, distribuite pensionarilor cu venituri reduse. Potrivit autoritatilor, beneficiarii pot...

  Ajutoarele sociale vor crește din 2021. Majorări la venitul minim garantat, șomaj și ajutorul de încălzire

  Toate ajutoarele sociale vor creşte de anul viitor! Fie că vorbim de venitul minim garantat, de şomaj sau de ajutoarele pentru încălzirea locuinţei. Ce...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI