22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
Array

Poliţia metropolitană din Londra angajează vorbitori de limba română

creditfix.ro
credius.ro
horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro
fashiondays.ro
answear.ro
vivacredit.ro
elefant.ro
creditprime.ro

Ultimele știri

Limba română este una dintre cele 25 de limbi străine pe care trebuie să le cunoască cei care doresc să se angajeze la Poliţia metropolitană din Londra.

politia londra

Astfel, ca urmare a introducerii unui nou criteriu de eligibilitate, cunoaşterea unei limbi străine, candidaţii trebuie să cunoască, pe lângă engleză, una dintre următoarele limbi: arabă, bengaleză, bulgară, cantoneză, estonă, farsi, franceză, germană, greacă, braică, hindi, italiană, lituaniană, poloneză, portugheză, punjabi, sinhala, somaleză, spaniolă, tamil, turcă, urdu, vietnameză, yoruba (Nigeria), precum şi română, se precizează pe site-ul instituţiei.

De asemenenea, sunt eligibili candidaţii care au între 18 şi 57 de ani, care au locuit în Londra, în zona geografică acoperită de Poliţia metropolitană, cel puţin trei ani din ultimii şase ani şi care nu au tatuaje în zone vizibile.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI