29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Poliţia Locală verifica actele comercianţilor. 18 sancţiuni de la începutul lunii

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Atenţie mare dacă desfăşuraţi activităţi comerciale şi nu aveţi acord teritorial de funcţionare. Poliţia Locală a început să dea amenzi societăţilor care nu au actele în regulă. Numai în luna ianuarie au fost făcute 151 de verificări în urma cărora au fos aplicate 18 sancţiuni contravenţionale.
Şeful Poliţiei Locale din Paşcani spune că vor continua controalele şi la alte societăţi comerciale nu doar pentru verificarea acordurilor de funcţionare ci şi a actelor de provenienţă a mărfii sau de verificare metrologică a cantarelor.
Menţionăm că şi inspectorii Curţii de Conturi au constatat că doar o parte din societăţile de alimentaţie publică au actele vizate anual de Primărie. Reprezentanţii instituţiei atrag atenţia că acordul de funcţionare este obligatoriu de obţinut de toate societăţile care desfăşoară activităţi comerciale în Paşcani. Mai mult ele trebuie vizate anual la Serviciul Comercial.
În Paşcani îşi desfăşoară activitatea 1639 de societăţi, conform datelor de la Registrul Comerţului.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
29.1 ° C
29.7 °
26.2 °
58 %
0.7kmh
58 %
mar
29 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI