26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Poliția Locală se muta in sediul fostei regii de termoficare

- Advertisement -

Poliita Locala din Pașcani va avea un nou sediu. Activitatea urmează sa fie mutată din sediul Poliției Municipale in clădirea in care a funcționat regia locală de termoficare, unitate aflata in procedura de faliment. Un proiect de hotărâre in acest sens urmează sa fie supus votului consilierilor in ședința programată pe 28 iulie a.c. Conform documentelor transmise aleșilor locali actualul sediu trebuie eliberat la solicitarea Inspectoratului Poliției Județene Iași pentru a fi folosit de Poliția Pașcani. In adresa se arata ca spațiul respectiv ar urma sa fie amenajat si folosit pentru relația cu publicul.
De asemenea noul sediul al Poliției Locale , Municipiului cu o suprafață de aproape 190 mp ar urma sa fie amenajat, in lunile următoare de muncitorii de la Gospodăria Comunala. Cheltuielile vor fi decontate de la bugetul local, dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat de consilieri.

Menționăm ca in aceeași clădire ar urma sa isi mute sediul/birourile si societatea locală de salubritate si transport public local. Conducerea unității a transmis deja o cerere Consiliului Local.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow