33.6 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Politia Locală din Paşcani implicată intr-un accident rutier

Masina Politiei Locale din PascaniProbleme pentru politistii locali din Pascani. Singura masina de servici a agentilor a fost implicata intr-un accident rutier usor petrecut in intersectia semaforizata din municipiu.

Autoturismul Dacia Logan MCV a fost botit in partea din spate iar timp de doua saptamani a circulat fara spoiler.

Evenimentul rutier care s-a soldat doar cu pagube materiale s-a petrecut la inceputul lunii mai atunci cand un sofer neatent nu a observat masina politiei oprita la culoarea rosie a semaforului si s-a izbit in ea. Intrucat este vorba de masina unei institutii, politistii au cerut sprijinul colegilor de la Rutiera pentru a intocmi un raport de eveniment.

Soferul vinovat de producerea coliziunii, Daniel Iacob, care se afla la volanul unui autoturism Ford Focus le-a oferit o explicatie de-a dreptul amuzanta oamenilor legii si anume ca nu se astepta ca dupa culoarea portocalie a semaforului sa apara culoarea rosie, iar din acest motiv a franat prea tarziu.

In cele din urma, barbatul a fost sanctionat cu trei puncte penalizare si cateva sute de lei amenda, iar in cursul zilei de astazi, singurul autoturism al Politiei Locale a fost dus in service pentru reparatii.

Potrivit comandantului, Vasile Avasiloaie, activitatea institutiei si a oamenilor aflati in subordine nu a fost afectata de acest incident, autovehiculul respectand programul de patrulare, in ciuda faptului ca a fost avariat.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow