More

  Politia Locală din Paşcani implicată intr-un accident rutier

  Array

  Masina Politiei Locale din PascaniProbleme pentru politistii locali din Pascani. Singura masina de servici a agentilor a fost implicata intr-un accident rutier usor petrecut in intersectia semaforizata din municipiu.

  Autoturismul Dacia Logan MCV a fost botit in partea din spate iar timp de doua saptamani a circulat fara spoiler.

  Evenimentul rutier care s-a soldat doar cu pagube materiale s-a petrecut la inceputul lunii mai atunci cand un sofer neatent nu a observat masina politiei oprita la culoarea rosie a semaforului si s-a izbit in ea. Intrucat este vorba de masina unei institutii, politistii au cerut sprijinul colegilor de la Rutiera pentru a intocmi un raport de eveniment.

  Soferul vinovat de producerea coliziunii, Daniel Iacob, care se afla la volanul unui autoturism Ford Focus le-a oferit o explicatie de-a dreptul amuzanta oamenilor legii si anume ca nu se astepta ca dupa culoarea portocalie a semaforului sa apara culoarea rosie, iar din acest motiv a franat prea tarziu.

  In cele din urma, barbatul a fost sanctionat cu trei puncte penalizare si cateva sute de lei amenda, iar in cursul zilei de astazi, singurul autoturism al Politiei Locale a fost dus in service pentru reparatii.

  Potrivit comandantului, Vasile Avasiloaie, activitatea institutiei si a oamenilor aflati in subordine nu a fost afectata de acest incident, autovehiculul respectand programul de patrulare, in ciuda faptului ca a fost avariat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet