16.1 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023

Politia Locala, cu amenzile pe tineri

Mai multi adolescenti din municipiul Pascani au fost amendati in ultimele zile de politistii locali din oras. Majoritatea dintre ei sunt minori si au fost vazuti de oamenii legii in timp ce consumau alcool pe aleile din Parcul Municipal, scuipau seminte sau foloseau mobilierul de joaca, destinat copiilor de pana la 12 ani.

Un exemplu in acest sens sunt mai multi tineri, cu varste cuprinse intre 15-19 ani, care saptamana trecuta au fost vazuti, unii chiar pe timpul noptii, in timp ce consumau bauturi alcoolice in parc. Cei vizati au primit amenzi cuprinse intre 100-600 de lei.

Alti tineri in varsta de 17 ani au fost amendati cu cate 75 de lei pentru ca scuipau coji de seminte pe jos intr-un loc de joaca de pe strada Moldovei. Seful Politiei Locale, Vasilica Avasiloaiei, atrage atentia ca desi aceste fapte par minore, afecteaza climatul si imaginea municipiului.

Mentionam ca toate aceste contraventii au fost date in perioada 19-27 martie, timp in care s-au dat 44 de amenzi, in valoare de peste 5.000 de lei. In acest interval, a fost sanctionat si un pascanean in varsta de 52 de ani care a fost depistat in timp ce depozita pe domeniul public pamant rezultat dintr-o lucrare din gospodaria sa. A primit o amenda de 500 de lei si a fost somat sa faca curatenie in locul respectiv.

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow