10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Razboi total la Pascani: Politia Locala a primit ordin sa pazeasca apometrele din cauza Apa Vital

Haos total la Pascani dupa ce Apa Vital a inceput sa intrerupa furnizarea apei la blocurile unde nu au fost incheiate contracte si nu au fost achitate consumurile. Primarul a solicitat Politiei locale sa pazeasca apometrele de la intrarea in scarile de bloc. Masura ar fi necesara dupa ce salariatii operatorului iesean au luat aparatele de masura si au interupt furnizarea apei.

In adresa inaintata Politiei Locale se arata ca Apa Vital Iasi opereaza pe raza municipiului Pascani in mod ilegal fara ca legislativul local sa fi aprobat regulamentul de furnizare. Mai mult salariarii operatorului iesean nu mai au voie sa intre in caminele de bransament pentru a inchide apa.
Politia Locala a plantat deja un echipaj la blocul R 1-3 cu misiunea de a pazi intrarea la apometrul general. Mai mult Apa Vital a fost somata sa rebranseze blocurile ramase fara apa.
In replica conducerea societatii iesene a precizat ca nu va deschide robinetele pana cand pascanenii nu vor semna contractele de furnizare si ca actiunile de restrictionare vor continua si la alte blocuri.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow