27.1 C
Paşcani
luni, august 8, 2022
Array

Poliția locală a dat aproape o mie de amenzi în 2016. Consilierii locali vor mai multă activitate de prevenție

Poliția locală a dat aproape o mie de amenzi în 2016. 

Consilierii locali vor mai multă activitate de prevenție

S-au dat sute de amenzi anul trecut, iar polițiștii locali abia dacă mai fac față tuturor solicitărilor venite din partea cetățenilor pentru asigurarea ordinii și liniștii publice pe raza Municipiului Pașcani. Raportul activității va fi prezentat în cadrul ședinței de Consiliu Local ce va avea loc mâine dimineață la sediul Primăriei orașului. Unii aleși locali fac apel la oamenii legii să fie mai prietnoși cu cetățenii și să pună accent pe activitate de prevenție.

Chiar dacă de la an la an, numărul amenzilor date de polițiștii de la Locală scade, consilierii locali tot nu sunt mulțumiți de activitatea oamenilor legii. Ei spun că aceștia trebuie să facă acțiuni de prevenție și să fie devină prietenii cetățenilor. Discuțiile au avut loc în această după amiază în cadrul Comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Pașcani.

Șeful Poliției Locale Pașcani, Vasile Avasiloaei spune că pe lângă dotările din cadrul serviciului, conteaza si sarcinile, care sunt din ce in ce mai multe compartiv la  numărul mic de polițiști locali, 28 de persoane împărțite pe compartimente și schimburi.

De asemenea, șeful Poliției Locale Pașcani solicită Consiliului Local Municipal și o serie de regelmentări în acțiunile ce le desfășoară, un exemplu în acest sens fiind cel al parcărilor din zona pieței agroalimetare din Vale.

Amintim că polițiștii locali intervin și la apelurile 112, în anul 2016 fiind 242 de urgențe, dar asigură paza și la meciurile de fotbal, manifestărilor prilejuite cu ocazia Zilelor Municipiului Pașcani sau  la conducerea în vederea internării la Spitalul Socola din Iași, asigurând protecția echipajelor medicale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow