More

  POLIŢIA LA DATORIE, DE CRĂCIUN

  Array

  În perioada 22- 26 decembrie a.c., pentru ca zilele de sărbătoare să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, 300 de poliţişti vor fi pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

  Din totalul poliţiştilor care vor acţiona zilnic, 230 sunt poliţişti de ordine publică, 28 poliţişti de la rutieră şi 27 de la celelalte structuri, respectiv: poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, arme, explozivi şi substanţe periculoase, şi luptători de intervenţie rapidă. De asemenea, 14 poliţişti vor constitui rezervă, fiind pregătiţi să intervină dacă situaţia impune, conform unui comunicat de presa transmis pe adresa redactiei noastre.

  Totodata oamenii legii va recomanda sa aveţi grijă de bunurile dumneavoastră in locurile publice, la piaţă, în magazine si sa nu consumaţi în exces băuturi alcoolice,

  Mai mult politistii va sfatuiesc sa nu vă lăsaţi amăgiţi de vânzătorii de ,,chilipiruri”, de cele mai multe ori produsele fiind contrafăcute sau provin din săvârşirea unor infracţiuni!
  De asemenea in mijloacele de transport în comun trebuie sa daţi dovadă de vigilenţă şi atenţie faţă de conduita persoanelor de lângă dumneavoastră si sa nu lăsaţi bagajele nesupravegheate, nici pentru perioade scurte de timp!

  Cereţi să vi se prezinte, şi verificaţi cu atenţie, legitimaţiile persoanelor care îşi declină calităţi oficiale, reţineţi numele acestora şi instituţia din care fac parte si acordaţi maximă atenţie persoanelor care sună la uşa dumneavoastră sau pe care le introduceţi în casă!

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Guvernarea PSD va asigura un mediu sănătos pentru copiii noștri! (P)

  Anii care urmează vor fi definitorii pentru mediul înconjurător. Avem obligația de a lua cele mai potrivite măsuri pentru a ne asigura că viitorul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI