17.7 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

POLIŢIA LA DATORIE, DE CRĂCIUN

În perioada 22- 26 decembrie a.c., pentru ca zilele de sărbătoare să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, 300 de poliţişti vor fi pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor care vor acţiona zilnic, 230 sunt poliţişti de ordine publică, 28 poliţişti de la rutieră şi 27 de la celelalte structuri, respectiv: poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, arme, explozivi şi substanţe periculoase, şi luptători de intervenţie rapidă. De asemenea, 14 poliţişti vor constitui rezervă, fiind pregătiţi să intervină dacă situaţia impune, conform unui comunicat de presa transmis pe adresa redactiei noastre.

Totodata oamenii legii va recomanda sa aveţi grijă de bunurile dumneavoastră in locurile publice, la piaţă, în magazine si sa nu consumaţi în exces băuturi alcoolice,

Mai mult politistii va sfatuiesc sa nu vă lăsaţi amăgiţi de vânzătorii de ,,chilipiruri”, de cele mai multe ori produsele fiind contrafăcute sau provin din săvârşirea unor infracţiuni!
De asemenea in mijloacele de transport în comun trebuie sa daţi dovadă de vigilenţă şi atenţie faţă de conduita persoanelor de lângă dumneavoastră si sa nu lăsaţi bagajele nesupravegheate, nici pentru perioade scurte de timp!

Cereţi să vi se prezinte, şi verificaţi cu atenţie, legitimaţiile persoanelor care îşi declină calităţi oficiale, reţineţi numele acestora şi instituţia din care fac parte si acordaţi maximă atenţie persoanelor care sună la uşa dumneavoastră sau pe care le introduceţi în casă!

Alte articole