16.9 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Poliția în stradă. Amenzi de un miliard de lei vechi în două zile

Politisti in stradaActiune de amploare a politistilor desfasurata pe parcursul a doua zile. Dupa ce ieri, au fost organizate razii in pietele din municipiu, astazi, oamenii legii s-au intors inapoi in strada pentru a-i descoperi pe cei care incalca legea. Cei peste 50 de politisti care au participat la actiune, au intocmit nu mai putin de 41 de procese verbale cu o valoare de aproximativ un miliard de lei vechi.

In principal, politistii sprijiniti de comisari ai Garzii Financiare au actionat pe linia combaterii evaziunii fiscale si a actelor ilicite de comert. Cei mai vizati au fost comerciantii din cele doua piete agroalimentare din municipiu respectiv bazarul din zona vale. Multi dintre acestia si-au abandonat tarabele cu haine si au fugit la vazul politistilor.

Pe parcursul celor doua zile, au fost amendati un numar de 31 de agenti economici si au fost ridicate in vederea confiscarii 12 litri de alcool, produse agroalimentare si articole de imbracaminte in valoare de 3126 de lei. Lucratorii de politie au mai ridicat si suma de 446 de lei in numerar, gasita in casele de marcat ale unor comercianti, care nu au putut sa justifice banii..

Cea mai usturatoare amenda, a primit-o agentul economic din Piata Vale in al carui punct de lucru au fost gasiti cei 12 litri de alcool. Acesta a fost sanctionat contravenţional cu suma de 6000 lei, conform L.12/1990.

 

Sute de soferi opriti de politistii de la Rutiera

 

Si politistii de la Rutiera au iesit in strada, cu ocazia acestei actiuni. In cursul zilei de astazi, acestia au fost sprijiniti de un al treilea echipaj dotat cu radar, venit de la Iasi.

Miercuri si joi, agentii de la Circulatie au efectuat controale de rutina pe principalele strazi din municipiu si au aplicat nu mai putin de 91 de sanctiuni contraventionale. In urma actiunii, au mai fost retinute un numar de 4 certificate de inmatriculare si un permis de conducere.

Adjunctul Politiei Pascani, comisarul-sef Tiberiu Dogaru a precizat ca aceste actiuni vor continua si in perioada urmatoare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow