More

  Poliția în control la Tg Frumos

  Array

  ACȚIUNEA POLIȚIȘTILOR DE LA TG. FRUMOS

  La data de 3 septembrie a.c., cu ocazia Zilelor Comunei Bălțați și Strunga, polițiștii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Tg.Frumos împreună cu cei din cadrul Poliţiei Oraşului Tg.Frumos şi lucrători din cadrul I.J.J. Iaşi, au acţionat pe raza comunelor Bălţaţi şi Strunga și pe raza comunelor arondate unde au asigurat măsuri de ordine și au acționat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură să perturbe ordinea şi liniştea publică.

  La cele două evenimente au fost prezente aproximativ 2.000 persoane, din comunele Strunga şi Bălţaţi şi localităţile învecinate.

  Au fost legitimate 75 de persosane, controlate 14 baruri și 45 de autovehicule.

  Poliţiştii au aplicat 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.684 de lei, dintre care 29 conform O.U.G. nr. 195/2002, 13 conform Legii nr. 12/1990 și 8 conform Legii nr. 61/1991.

  De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 223 de lei.

  Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet