More

  Poliţia ieşeană la datorie în ziua unirii principatelor

  Array

  Politistolit
  În data de 24 ianuarie 2014, pentru ca Ziua Unirii Principatelor să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, 380 de poliţişti vor acţiona, alături de celelalte forţe de ordine, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi sunt pregătiţi să intervină dac ă vor fi sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

  Din totalul poliţiştilor care vor acţiona, 310 poliţişti vor fi prezenţi în zonele unde se vor desfăşura manifestări prilejuite de Ziua Unirii Principatelor, iar 70 de poliţişti vor patrula în celelalte zone ale muncipiului Iaşi.

  Se va acţiona pentru men ț inerea climatului de ordine ș i siguran ț ă publică , şi se vor desfăşura ac ț iuni specifice de ordine publică ș i siguran ț ă rutieră, în scopul prevenirii ș i combaterii oricăror evenimente care pot perturba ordinea ș i lini ș tea publică.

  Poliţiştii din cadrul structurilor de Investigaţii Criminale vor fi prezenţi în zonele unde se vor desfăşura manifestări, pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă, furturilor sau a altor fapte de natură penală.

  Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Iaşi vor acţiona pentru o călătorie în siguranţă, precum şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

  Poliţia Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonele cu restricţii rutiere, să circule cu maximă atenţie , să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea lor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Domnule ministru Cătălin Drulă, vă solicit public să comunicați românilor calendarul asumat de dvs. pentru construcția autostrăzii Iași-Tg.Mureș și sursele de finanțare

  Devine din ce în ce mai clar că, la Ministerul Transporturilor, amânați “la nesfârșit” desemnarea câștigătorului pentru proiectarea autostrăzii Ungheni-Iași-Tg.Neamț, ieșind astfel (în mod...

  Bugetul pentru anul 2021: responsabil, cu sume record pentru investitii

  Majoritatea de dreapta din Parlamentul României a votat marți 2 martie, legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale pentru anul 2021. Principiile de...

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI