34 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
34 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
Array

Poliţia ieşeană la datorie în ziua unirii principatelor

Politistolit
În data de 24 ianuarie 2014, pentru ca Ziua Unirii Principatelor să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, 380 de poliţişti vor acţiona, alături de celelalte forţe de ordine, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi sunt pregătiţi să intervină dac ă vor fi sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor care vor acţiona, 310 poliţişti vor fi prezenţi în zonele unde se vor desfăşura manifestări prilejuite de Ziua Unirii Principatelor, iar 70 de poliţişti vor patrula în celelalte zone ale muncipiului Iaşi.

Se va acţiona pentru men ț inerea climatului de ordine ș i siguran ț ă publică , şi se vor desfăşura ac ț iuni specifice de ordine publică ș i siguran ț ă rutieră, în scopul prevenirii ș i combaterii oricăror evenimente care pot perturba ordinea ș i lini ș tea publică.

Poliţiştii din cadrul structurilor de Investigaţii Criminale vor fi prezenţi în zonele unde se vor desfăşura manifestări, pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă, furturilor sau a altor fapte de natură penală.

Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Iaşi vor acţiona pentru o călătorie în siguranţă, precum şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Poliţia Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonele cu restricţii rutiere, să circule cu maximă atenţie , să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea lor.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
34 ° C
35.1 °
31.9 °
31 %
1.1kmh
96 %
mie
34 °
joi
35 °
vin
30 °
sâm
34 °
Dum
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI