9.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Poliţia ieşeană la datorie în ziua unirii principatelor

- Advertisement -

Politistolit
În data de 24 ianuarie 2014, pentru ca Ziua Unirii Principatelor să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, 380 de poliţişti vor acţiona, alături de celelalte forţe de ordine, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi sunt pregătiţi să intervină dac ă vor fi sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor care vor acţiona, 310 poliţişti vor fi prezenţi în zonele unde se vor desfăşura manifestări prilejuite de Ziua Unirii Principatelor, iar 70 de poliţişti vor patrula în celelalte zone ale muncipiului Iaşi.

Se va acţiona pentru men ț inerea climatului de ordine ș i siguran ț ă publică , şi se vor desfăşura ac ț iuni specifice de ordine publică ș i siguran ț ă rutieră, în scopul prevenirii ș i combaterii oricăror evenimente care pot perturba ordinea ș i lini ș tea publică.

Poliţiştii din cadrul structurilor de Investigaţii Criminale vor fi prezenţi în zonele unde se vor desfăşura manifestări, pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă, furturilor sau a altor fapte de natură penală.

Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Iaşi vor acţiona pentru o călătorie în siguranţă, precum şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Poliţia Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonele cu restricţii rutiere, să circule cu maximă atenţie , să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea lor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow