14.8 C
Paşcani
joi, septembrie 23, 2021
Array

Poliţia ieşeană, în acţiune de 1 decembrie

ZIUA NATIONALA A ROMANIEI 1 DECEMBRIEPeste 320 de poliţişti vor asigura măsurile de ordine pentru buna desfăşurare a manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Naţionale a României şi a 95 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918. Poliţia ie şeană va participa la parada militar ă organizată în municipiul Iaşi cu un detaşament format din poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

La data 1 Decembrie, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României şi a 95 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, în municipiul Iaşi şi în celelalte oraşe din judeţ, vor fi organizate manifestări publice de amploare, ceremonii pentru depuneri de coroane la monumentele eroilor neamului şi la cele comemorative ale Marii Uniri, parada militară, precum şi spectacole cultural-artistice, la care se preconizează participarea unui public numeros.

Poliţiştii ieşeni vor acţiona pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică atât în municipiul Iaşi cât şi în zonele în care se vor desfăşura manifestări publice circumscrise acestor sărbători.

Pentru ca desfăşurarea manifestărilor să aibă loc în condiţii de linişte, măsurile de ordine şi siguranţă publică vor fi asigurate de peste 320 de poliţişti, dintre care 34 de la poliţia rutieră, 203 de ordine publică, 36 de investigaţii criminale, 45 de la poliţia transporturi şi 8 din cadrul altor structuri.

Patrule de siguranţă publică, dintre care 78 pedestre şi 35 auto , vor acţiona, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale

Poliţiştii de la transporturi vor patrula în trenurile de călători, în staţii şi triajul de cale ferată. De asemenea, efectivele de poliţie transporturi vor patrula în aerogara din municipiul Iaşi pentru a preîntâmpina comiterea de fapte de natură contravenţională sau penală.

Vă aşteptăm să fiţi alături de noi la parada militară organizată în municipiul Iaşi.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Mascații au descins noaptea trecută la Pașcani. Un urmărit național a fost găsit

În noaptea de 22 spre 23 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani, cu sprijinul Serviciului...

Ciobanul din Soci care şi-a ucis tatăl cu făcăleţul vrea o pedeapsă minimă

Ciobanul din Soci care şi-a ucis tatăl cu făcăleţul vrea o pedeapsă minimă. A fost trimis în...

Florin Cîțu: „Activitățile economice se vor închide la ora 18.00 acolo unde incidența trece de 4 la mie”

Premierul Florin Cîțu a anunțat că miercuri Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) va regelementa o...

Cum, cui, când va fi administrată doza a treia de vaccin. Cine nu trebuie să o facă

O vor primi din 28 septembrie toate persoanele care au mai mult de 6 luni de la...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI