30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

Politia de la Iasi, la Liceul „Miron Costin” din Pascani

Vestimentatia nepotrivita purtata de elevele de liceu la cursuri, teribilismul adolescentilor proaspat deveniti soferi sau dorinta de a-si etala telefoanele scumpe sau bijuteriile de aur sunt principalele motive pentru care tinerii pot provoca adevarate tragedii, in familiile lor.

Pentru preintampinarea si combaterea acestor fapte, politistii ieseni au venit in vizita la Liceul “Miron Costin” din Pascani. Inspectorii au vorbit elevilor din clasele terminale despre cum sa evite sa cada victime ale violentelor, violurilor si accidentelor rutiere. Totul face parte dintr-o ampla actiune a Politiei iesene, prin care se urmareste prevenirea unor drame in randul tinerilor. Oamenii legii vin cu sfaturi pe intelesul adolescentilor, tocmai pentru a-i face pe tineri sa constientizeze ca se pot expune la multe pericole pe care ei nu le prevad.

Elevii au fost instiintati si despre comportamentul pe care trebuie sa-l aiba la volan, dupa ce obtin carnetul de sofer. Asta, pentru ca numeroase accidente tragice se petrec din cauza tinerilor teribilisti care fac manevre periculoase in trafic.

ziarulorioznt.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow