More

  Poliția cu ochii pe cei care culeg floare de tei

  Array

  tei-vandalizatiOdata cu inflorirea teilor au aparut si primele sanctiuni pentru cetatenii care culeg florile medicinale. Sa nu credeti ca este vorba despre oamenii care apleaca o creanga si strang cu grija cateva flori, ci despre cei care dau dovada de lipsa de civilizatie si distrug la propriu copacii.

  Numai in ultimele zile, agentii de politie locala au amendat patru persoane care au fost prinse ca au rupt crengile copacilor.

  Unii dintre acestia au fost suprinsi de politisti avand asupra lor chiar unelte speciale pentru a taia bucati mari din copac. Este si cazul lui Ion Moglan, din Pascani care zilele trecute a fost depistat pe strada Moldovei, in fata societatii S.C. PrestServApa in timp ce folosea un fierastrau pentru a separa crengi de tei, dintr-un copac. Barbatul le-a explicat oamenilor legii ca vrea sa stranga flori medicinale si nu a gasit alta metoda pentru a le culege.

  Agentii nu au fost deloc intelegatori cu metoda aleasa de pascanean si l-au sanctionat cu 300 de lei amenda la HCL 30 din 2002.

  In aceeasi situatie s-au mai aflat Mihai Laurentiu Zaharia din comuna A.I. Cuza, Vasile Padurean si Dimitrie Fedeles, ambii din Pascani, care au fost amendati cu 200 de lei amenda.

  Sursa foto: infobraila.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DEPUTAT PETRU MOVILA – CANDIDAT PMP LA CAMERA DEPUTATILOR (P)

  Ca membru în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaţilor, sănătatea este o prioritate pentru mine. Cele mai multe proiecte de lege sunt venite de...

  Maricel Popa, președintele PSD Iași: 1 milion de familii vor beneficia de racordare gratuită la rețeaua de gaze! (P)

  Reducerea diferențelor dintre sat și oraș impune asigurarea și în mediul rural a întregului confort disponibil în cel urban. Iar acest lucru nu înseamnă...

  Dorina Isopescu (PMP Iași): Primăria nu a făcut nimic pentru locuitorii din Tătărași (P)

  Prof.univ. Dorina Isopescu, candidata Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Iași, a vizitat zona Tătăraşi – Dispecer, pentru a afla de la oameni problemele cu...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI