More

  Politia, cu ochii pe baruri si discoteci. 47 de amenzi de “Sfanta Maria”

  Array

  ACŢIUNE PENTRUSIGURANŢA CETĂŢENILOR LA PAŞCANI

  La data 15 august a.c., în intervalul orar 22:00-02:00, poliţiştii păşcăneni au acţionat pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă, îndeseobi în zonele frecventate de tineri (cluburi, discoteci, baruri, etc.), cât şi pentru constatarea faptelor ilegale de comerţ.

  La acţiune au participat poliţişti de la investigaţii de criminale, ordine publică, investigarea criminalităţii economice şi rutieră.

  Au fostcontrolate 4 discoteci, cluburi şi alte localuri publice, fiind legitimate 26 de persoane şi controlate 39 de autovehicule.

  Poliţiştii au aplicat 47 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 4 conform Legii nr. 61/1991, 42 conform O.U.G. 195/2002, iar 1 conform Legii nr 12/1990.

  Valoarea sancţiunilor aplicate este de 13475 lei.

  Au fostconstatate 6 infracţiuni.

  Spre exemplu, poliţiştii rutieri au depistat pe raza localităţii Mirosloveşti, pe DN 2, un bărbat, de 48 ani, care a condus un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparat alcooltest, rezultând o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Bărbatula fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În cauză s-a întocmitdosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Cercetările continuă.

   

  SURSA: BULETINUL DE PRESA IJP IASI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  Comisia Europeană a aprobat schema de ajutor pentru firmele din turism și HORECA

  Comisia Europeană a aprobat schema de ajutor pentru firmele din turism și HORECA. Este vorba de un ajutor în valoare de 20% din pierderile suferite în 2020, comparativ cu anul 2019. //

  Schimbări pe platforma națională de vaccinare. Ce informații noi au apărut

  Comitetul de coordonare a vaccinării anunţă, joi seară, că platforma de programare a fost optimizată şi arată poziţia în lista de aşteptare şi capacitatea de vaccinare. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet