More

  Poliţia cere ajutorul cetăţenilor pentru prinderea tâlharilor de la Ruginoasa (VEZI FOTO)

  Array

  Untitled-2In aceasta dupa-amiaza, politistii pascaneni au facut publice pozele celor doi barbati din Ruginoasa care au parasit Judecatoria Pascani inainte ca magistratii sa decida arestarea lor.

  Costin Secara, de 23 de ani si Gheorghita Panciuc, de 32 de ani, sub pretextul ca vor sa vorbeasca cu avocatul, au iesit din sala de judecata si dusi au fost.

  Miercuri, 24 aprilie, la scurt timp de la sentinta data de magistrati, politistii pascaneni au pornit pe urmele lor dar fara succes. Activitatea de cautare a celor doi, a fost coordonata si condusa in teritoriu chiar de catre adjunctul sefului Politiei Pascani Tiberiu Dogaru.

  Rand pe rand, oamenii legii au luat la puricat atat casele unde acestia locuiau dar si locuintele rudelor, de pe raza comunei Ruginoasa si din Pascani.

  Actiunea in forta a politistilor a ramas fara succes, iar in acest sens comisarul-sef Tiberiu Dogaru face un apel la toti cetatenii care ii vad pe cei doi sa anunte imediat cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la apelul unic de urgenta 112.

  Potrivit anchetatorilor, gestul barbatilor le ingreuneaza si mai mult situatia deoarece cel mai probabil recursul la decizia de a fi arestati preventiv, va fi respins.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ce trebuie sa facem pentru a incasa o pensie de 4.000 de lei. Valoarea cotizatiilor lunare in functie de varsta

  Banii pusi deoparte de acum pentru perioada cu par carunt iti pot face viata mult mai usoara la batranete, dar pentru acest lucru vei...

  Lista actualizată a regulilor de intrare în țările europene și a restricțiilor de călătorie impuse românilor

  Numeroase state europene restricționează într-un fel sau altul circulația românilor pe teritoriul acestora sau impun condiții specifice pentru intrarea în țară, în contextul pandemiei:...

  Drama rudelor care nu mai ştiu nimic de pacienţii internaţi cu noul coronavirus

  La zece luni de la începutul pandemiei, uităm de victimele colaterale ale bolii. Rudele pacienţilor acuză cadrele medicale că nu reuşesc să obţină informaţii...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI