18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  “Poezia Matematică” – concurs neobișnuit pentru 100 de elevi. Vezi premianții

  Ultimele știri

  Peste 100 de elevii de la şcolile din Paşcani şi localităţile învecinate şi-au arătat pricepere la Limba Română şi Matematică la concursul ”Poezia Matematică”, ediţia a III a. Competiţia a avut loc astăzi, 19 aprilie începând cu ora 9.00 la Colegiul Naţional M. Sadoveanu din municipiu.

  După două ore de exerciţii la matematică şi compuneri micuţii au aşteptat cu sufletul la gură rezultatele. După corectarea lucrărilor, în jurul orei 15.00 a avut loc premierea. Elevii au primit cărţi, diplome şi rechizite şcolare.

  Doi ocupanţi ai locului I, elevii la Şcoala Gimnazială Iordache Cantacuzino spun că exerciţiile au fost uşoare, iar la compunere au ales să se inspire dintr-o vacanţă petrecută la bunici la ţară.

  Menţionăm că “Poezia Matematică” este un concurs adresat elevilor din clasele III – IV. La ediţia din acest an au participat şcolari de la unităţile de învăţământ din Paşcani, Moţca, Heleșteni, Mogoșești Siret, Cozmeşti, Stolniceni Prăjescu, Heci şi Valea Seacă.

  Rezultate Poezia Matematica 2016

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet