19.7 C
Paşcani
duminică, iunie 20, 2021
19.7 C
Paşcani
duminică, iunie 20, 2021
Array

Pod important în Bucovina mică

Ultimele știri

Au fost reluate lucrările de investiţii în comuna Tătăruși. Obiectivele începute anul trecut sunt spre finalizare, însă administraţia locală are şi proiecte noi. Printre acestea se află şi construcţia unui pod peste Pârâul Satului, cu o suprafaţă de 20 metri care leagă satul Pietrosu de Tătăruși. Muncitorii au început să lucreze la fundaţie, iar în aproximativ 4 luni noul pod ar trebui să fie gata. Valoarea acestei lucrări este de 100 mii euro finanţată de Ministerul Dezvoltării.

Locuitorii sunt încântaţi de investiţie şi aşteaptă să vadă cum va arata când va fi finalizat. Aceştia spun că era necesară lucrarea deoarece vechiul pod de lemn era stricat şi nu se putea trece mai ales cu maşini de mare tonaj.

Comuna Tătăruși este formată din 5 sate, localitatea de reşedinţa şi satele Iorcani, Pietrosu, Uda şi Vîlcica. Conform recensământului din 2011 populaţia se ridică la 5409 locuitori.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
19.7 ° C
21.2 °
18.9 °
93 %
2.7kmh
64 %
Dum
19 °
lun
25 °
mar
28 °
mie
29 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI