12.7 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

PNL PUNE PRESIUNE PE PSD : Sedinta nu referendum, impotriva Apa Vital, pana la alegeri – VIDEO

Liberalii pascaneni se alatura deputatului Neculai Ratoi in problema apei la Pascani. Daca ieri deputul pascanean a incercat sa isi convinga colegii de partid sa nu organizeze un referendum ci o sedinta de urgenta pentru revocarea hotararilor de delegare a serviciilor de apa si canalizare, astazi penelistii au cerut acelasi lucru. Mai mult ei au spun ca nu sunt de acord cu consultarea populatiei pentru ca dureaza si costa multi bani. In schimb au venit cu propunerea ca serviciile sa revina in administrarea municipalitatii iar regia de temoficare sa fuzioneze cu societatea de apa.
Precizarile au fost facute astazi, in cadrul unei conferinte de presa. Consilierul Dorin Nechifor si-a exprimat ingrijorarea ca problema pascanenilor va ramane nerezolvata mult timp, mai ales daca refendumul nu va fi validat prin prezenta insufucienta la vot.
In acelasi context consilierul Neculai Enea a argumentat ca organizarea unui referendum ar costa peste un milliard de lei vechi iar cu acesti bani s-ar putea face investitii.
De asemenea consilierul Marius Pintilie a spus ca alesii locali au gresit atunci cand au votat pentru delegarea servicilor de apa si canal iar acum trebuie sa indrepte acesta greseala.
Pintilie a mai spus ca PNL are si o solutie de rezolvare a acestei probleme. Cele doua regii sa fuzioneze pentru reducerea cheltuielilor si imbunatatirea managementului.

Mentionam ca pascaneni consuma apa din luna iulie fara sa aiba posibilitatea sa isi achite facturile. Asta deaorce operatorul iesean refuza sa incheie contracte individuale cu cetatenii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Mină antipersonal găsită la Moțca 

Echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași...

Pășcănean premiat la „Cupa Portas” la șah

   In zilele de 21 si 22 mai ,la Botosani...

Acțiune pentru siguranța comunității la Hîrlău

La data de 21 mai a.c., polițiștii Poliției Orașului...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow