22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

VIDEO -PNL Paşcani, după alegeri. Felicitări pentru câştigători, critici pentru conducerea partidului

 

Supărare mare la PNL Paşcani, după alegerile generale. Nu doar din cauza rezultatelor de la nivel naţional ci mai ales pentru procentul neaşteptat de mic obţinut în municipiu, 19,26, în timp ce PSD a obţinut aproape de trei ori mai mult.
În cadrul unei conferinţe de presă organizată astăzi, preşedintele organizaţiei a mulţumit păşcănenilor care au ieşit la vot, în special celor care au votat PNL.
Marius Pintilie a recunoscut că scorul obţinut de PNL este mic şi că se aştepta ca pascanenii să aprecieze activitatea consilierilor liberali. Mai mult liderul opoziţiei crede că promisiunile PSD votate de romani
La rândul său Sorin Nacuta candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor i-a felicitat pe câştigători şi a criticat conducerea centrală a partidului. El a spus că strategia de campanie a liberalilor a fost greşită şi că a întâmpinat greutăţi în multiplicarea mesajelor în rândul cetăţenilor.
În acelaşi context liberalii au subliniat participarea slabă la vot a tinerilor la vot şi au pus-o pe seama lipsei de educaţie civică mai ales în şcoli.
Liderul PNL Paşcani au spus că va urma o analiză serioasă a rezultatului alegerilor şi că dacă se constată că a greşit nu va ezita să îşi dea demisia. El a subliniat că liberalii păşcăneni au muncit mult în acesta campanie şi că au îndeplinit cerinţele celor din conducerea judeţeană sau centrală a PNL.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow