3.9 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021

PNL Pascani: concluziile chestionarului despre buget. 15 amendamente pentru lista de investitii in 2018- VIDEO

PNL Pascani: concluziile chestionarului despre buget.

15 amendamente pentru lista de investitii in 2018

Consilierii liberali din Pascani au prezentat astazi raportul consultarii publice online a cetatenilor din municipiu, in ceea ce priveste bugetul local pentru acest an. Circa 100 de pascaneni au raspuns celor patru intrebari din chestionar, in intervalul 19 ianuarie – 1 februarie. Modernizarea pietelor, reabilitarea blocurilor, asfaltari sau crearea de locuri de munca in oras sunt doar cateva dintre propunerile date de cetateni.

Ce vor pascanenii sa se faca in oras din bugetul pentru anul 2018? Consilierii liberali au cautat raspunsurile pe internet. Mai exact, au publicat un chestionar cu patru intrebari, iar astazi au prezentat intr-o conferinta de presa, concluziile sondajului de opinie. Potrivit celor spuse de initiatori, circa 100 de cetateni au completat formularul in intervalul 19 ianuarie – 1 februarie.

Principalele probleme semnalate de cetatenii care au completat chestionarul ar fi strazile nereparate, animalele fara stapan, trotuarele stricate si lipsa locurilor de munca.
Potrivit concluziilor prezentate de liberalii pascaneni, oamenii au cerut sa fie facuta si o sosea de centura, sensuri giratorii si intersectii semaforizate, modernizarea pietelor, curatarea lacului Pestisorul sau amenajarea unui centru de agrement in zona respectiva.

Consilierii din opozitie vor depune la Primaria Pascani o lista cu 15 amendamente pentru lista de investitii a bugetului pe acest an. Printre altele, vor cere si realizarea unor studii de fezabilitate pentru construirea unui bazin de inot acoperit sau pentru amenajarea unui teren multifunctional in parcul municipal. Ar fi identificat si de unde pot fi luati banii pentru aceste propuneri.
Document –  raport consultare publica buget 2018

Mentionam ca filmarea integrala de la conferinta si concluziile sondajului pot fi vazute pe site-ul bittv.info si canalul de Youtube cu acelasi nume.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Teroare pe DJ 208 L Pașcani-Miroslovești. Trafic greu, nu sunt marcaje, fisuri în pereți locuințelor din cauza trepidatiilor

Teroare pe un drum judetean asfaltat in urma cu circa un an de zile. DJ 208 L...

Ocolul Silvic Pașcani vinde lemn de foc. Șapte parchete deschise în comunele apropiate municipiului

Locuitorii din comunele apropiate municipiului Pascani si chiar din oras si suburbii, care isi incalzesc locuinta cu...

Tot ce trebuie să știi pentru pregătirea mașinii în sezonul rece. Service-urile auto încep să se aglomereze

Vremea se raceste din ce in ce mai mult, iar soferii incep sa isi pregateasca masina pentru...

Primaria Pascani solicită mai multe doze de vaccin pentru centrul din oraș. A crescut numărul celor care vor să se imunizeze împotriva virusului

Primaria Municipiului Pascani solicita Directiei de Sanatate Publica Iasi mai multe doze de vaccin impotriva COVID 19...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI