22.7 C
Paşcani
vineri, mai 20, 2022
Array

PNL Paşcani: Avem cel mai bun candidat pentru prezidenţiale

Debut optimist la PNL Paşcani, în campania electorală pentru desemnarea noului preşedinte al României. În dimineaţa zilei de astăzi un grup de liberalii, alături de alţi susţinători, au început să lipească afişele electorale ale lui Klaus Iohannis. Ei susţin că alianţa ACL are cel mai bun candidat şi cele mai mari şanse să câştige alegerile prezidenţiale.

Vom încerca să îi convingem pe păşcăneni ca cea mai bună variantă pentru România este Klaus Iohannis. Este un om care apreciază mai mult faptele decât vorbele iar în calitate de primar al Sibiului a demonstrat acest lucru. Pentru noi va fi o campanie uşoară pentru că avem cel mai bun candidat…” a spus consilierul local PNL, Marius Pintilie.

Liberalii îi invită pe păşcăneni să aibă încredere în candidatul ACL. „România are nevoie de Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte. De aceea vă invit aveţi încredere în el şi să îl votaţi…” a adăugat Petrică Dascălu, preşedintele PNL Paşcani.

Pe 1 noiembrie, la ora 7 se încheie campania electorală. Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc pe data de 2 noiembrie, în intervalul orar 07.00-21.00.
poster IOHANNIS - 30x50

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow