16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

PMP Pascani, despre referendumul anti – investitii. Ideea promovata de cei din PNL este pripita, superficiala si are un puternic iz de campanie electorala

Consider ca un referendum local in care pascanenii sa decida care trebuie sa fie operatorul de apa si canal este obligatoriu. Problema este cu mult prea importanta pentru orasul nostru pentru a fi tratata la capitolul diverse. Ideea promovata de cei din PNL este pripita, superficiala si are un puternic iz de campanie electorala. Tot ei au fost consilieri locali si in ultimii patru ani, iar in plin scandal nimeni nu le-a auzit vocea. Abia acum, in preajma alegerilor si-au adus aminte ca traiesc in Pascani. „Nu cred ca propunerea PNL de a face referendum in ziua alegerilor este viabila. Consilierii locali si primarul Pantazi Dumitru trebuiau sa actioneze promt atunci cand pascanenii au ramas fara apa sau atunci cand trebuiau sa voteze in Consiliul Local ce se intampla cu operatorul de apa si canal. In prag de alegeri, PNL cauta sa-si atraga votanti cu o decizie care trebuia pusa in aplicare in timpul mandatului lor. Sunt de acord cu referendumul, dar consider ca este treaba viitorului Consiliu Local”, a explicat Sorin Olariu, presedintele MP Pascani.
Interesul Miscarii Populare este ca pascanenii sa aiba apa la pretul cel mai scazut, la cea mai buna calitate si in mod permanent. Dar decizia finala, este in mainile locuitorilor Municipiului Pascani.

Sorin OLARIU
Presedinte Miscarea Populara Pascani

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow