22.8 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
22.8 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

PMP, inaugurare sediu la Paşcani


Organizaţia PMP Paşcani a inaugurat noul sediu în zona Deal, la parterul blocului D2 de pe strada Eugen Stamate. Evenimentul a avut loc pe 21 iulie, în prezenţa vicepreşedintelui partidului, deputatul Petru Movilă, a şefilor de organizaţii, membri şi simpatizanţi.
Slujba de sfinţire a fost oficiată chiar de către preotul protopop Pavel Postolache.
Liderul organizaţiei locale, consilierul Sorin Olariu spune că noua locaţie va fi folosită nu doar pentru activităţile de partid ci şi pentru a sta de vorbă cu alegătorii. El îi invită pe cei care au probleme în relaţia cu instituţiile publice să apeleze la membrii PMP pentru a fi găsite soluţii de rezolvare.
Tot aici va acordă audienţe şi deputatul Petru Movilă, cel puţin o dată pe lună. Parlamentarul ieşean îi invită pe păşcăneni să participe la dezbaterile iniţiate de PMP, pe marginea proiectelor de interes public care vor fi prezentate mai apoi în Consiliul Local.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
22.8 ° C
24.1 °
21.7 °
78 %
1.9kmh
0 %
Dum
31 °
lun
34 °
mar
27 °
mie
28 °
joi
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI