9.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022

PMP Iași despre modernizarea aeroportului Iași (P)

- Advertisement -

Comunicat: Astăzi, dezvoltarea Aeroportului Internaţional Iaşi a intrat într-o nouă etapă, după ce a fost eliberată autorizaţia de construire necesară începerii lucrărilor de modernizare aşteptate de ieşeni de atâţia ani de zile. Acest lucru se întâmplă datorită consensului politic de la nivelul Consiliului Judeţean Iaşi şi, implicit, votului consilierilor judeţeni ai Partidului Mişcarea Populară (PMP).
La finalul acestor lucrări, Aeroportul Internațional Iași va deveni a doua aerogară a țării, după Otopeni, o ocazie unică pentru întreaga regiune de a beneficia de un aeroport extins şi modernizat integral, la un nivel european. Astfel, în decembrie 2023, Iaşiul va avea cel mai important aeroport din ţară, un lucru benefic pentru pasageri, pentru companiile aeriene, dar şi pentru mediul economic din Regiunea de Nord-Est.
„În mandatul trecut nu s-a realizat nimic pentru modernizarea Aeroportului Iaşi. Consider că nu trebuie ratată această șansă și că fiecare decident politico-administrativ are obligaţia să-și dea mâna, să treacă peste orgoliile personale și să înțeleagă că acest proiect este pentru binele tuturor. Cu toții avem doar de câștigat dacă se realizează acest proiect. În paralel va fi realizată și noua cale de acces către aerogară, prin zona Aroneanu – Rediu Aldei, cu o lungime de 9,5 kilometri. Este un proiect pentru care m-am luptat din mandatul trecut și este mai mult decât necesar în contextul extinderii aeroportului și a traficului auto din prezent”, a declarat consilierul judeţean Marian Uscatu, liderul consilierilor PMP din CJ.
Aşa cum s-a întâmplat şi până acum, PMP va rămâne un partener stabil, consecvent şi de încredere pentru ieşeni. #şiprinvotulnostru Iaşul se dezvoltă.

PMP Iași

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow