8.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

PMP are un nou sediu la Pașcani. Planurile de viitor ale organizației

Partidul Mișcarea Populară din Pașcani are un sediu nou aflat în zona deal, iar membrii organizației au planuri mari, prin care doresc să schimbe soarta municipiului.
pmp sediu
Partidul Mișcarea Populară de la Pașcani are un nou sediu, într-o zonă centrală a municipiului, iar spațiul a fost ales după 2 criterii, atât în funcție de costuri, cât și de vizibilitate.
pmp
Politicienii de la PMP nu se axează pe numărul mare de membri, ci pe calitatea lor, așteptând în special membri care nu au mai făcut politică, motiv pentru care aceia care doresc să facă parte din acest partid trebuie să treacă printr-o comisie de integritate.
Cu această ocazie, președintele partidului, Sorin Olariu a lansat o invitație tuturor celor care doresc să se alăture noii echipe PMP, formată în prezent din 22 de membri.
sorin olariu pmp
Organizația Partidului Mișcarea Populară din Pașcani se pregătește deja pentru alegerile locale de anul viitor, sperând să aibă un număr important de reprezentați în viitorul Consiliu Local. Ei promit o echipă puternică cu un nou mod de gândire și candidați integri pentru funcțiile importante din cadrul administrației locale.

Menționăm că costul lunar al chiriei pentru noul sediu PMP, aflat în intersecția dintre strada Grădiniței și strada Crinului este de 250 de euro pe lună, iar noul sediu a fost inaugurat ieri, într-un cadru deschis și oficial. Cu ocazia evenimentului a fost prezent deputatul Petru Movilă, dar și Marius Pintilie, copreședintele PNL Pașcani, care își dorește o colaborare frunctuoasă cu acest partid .
Sâmbăta viitoare reprezentanții organizației vor merge la București pentru congresul PMP, iar la sfârșitul lunii noiembrie vor avea loc și alegerile interne din cadrul partidului.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow
Articolul precedent
Articolul următor