More

  PLUS si USR, alianţa la Paşcani pentru alegerile locale

  USR şi PLUS vor avea liste comune, la Paşcani, pentru alegerile locale din 27 septembrie a.c. Protocolul de colaborare a fost semnat miercuri seara, în urma negocierilor purtate la vârf intre reprezentanţii celor două formaţiuni. S-a stabilit ca USR să aibă candidaţi pe primele două locuri iar PLUS pe locul trei, considerate eligibile, pe lista de consilieri. De asemenea PLUS va sprijini candidatura doamnei Mioara Petrescu pentru Primăria Paşcani.

  “Ieri, 5 august, împreună cu colegii de la Plus Pașcani am finalizat discuțiile în vederea găsirii unei soluții optime de colaborare și așa cum era normal, discuțiile au avut un rezultat pozitiv.
  Am decis împreună că vom merge pe liste comune la alegerile locale din 27 septembrie 2020 susținând totodată candidatul unic al Alianței USR PLUS, doamna Mioara Petrescu.
  Suntem două forțe politice noi, curate și care avem aceleași idealuri, principii și obiective pentru oraș, așadar această alianța o considerăm ca fiind un lucru firesc și o dovadă de maturitate!
  Totodată la nivel central, între Uniunea Salvați România – USR și PLUS, se fac pași repezi și fermi către o fuziune, astfel că vom deveni o singură formațiune politică menită să ofere păşcănenilor șansa reală de a scăpa orașul de sub influența grupurilor de interese ce l-au ținut captiv în ultimii 30 de ani!
  Ne-am înscris în USR și PLUS tocmai pentru că nu ne simțeam reprezentați de vechea clasă politică și totodată pentru că direcția în care orașul nostru merge este una greșită.
  Pașcaniul are nevoie de o reîmprospătare totală în ce privește modul de a face politică, iar noi suntem pregătiți să facem această schimbare! Împreună suntem mai puternici și mai buni! Împreună schimbăm orașul! Hai alături de noi!” se arăta într-un comunicat de presă postat pe Facebook.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Negocieri pentru crearea unei majorităţi în CL Paşcani. Răţoi, viceprimar?

  Viitorul viceprimar al municipiului Paşcani ar putea fi de la Pro România. Reprezentantul organizaţiei locale, Cristian Răţoi a admis că ar accepta această funcţia...

  Imagini cu momentul când basculanta intră într-un autobuz, la Lețcani. Se vede că frânele camionului au cedat (video)

  Imagini cu momentul când basculanta intră într-un atobuz, la Lețcani, au fost surprinse de camerele de suprveghere din intersecție. Se vede că frânele camionului...

  Discutii pentru transformarea sediului PNL Paşcani în bibliotecă

  Organizaţia PNL Paşcani analizează posibilitatea de a se muta într-un sediu nou, cel mai probabil pe actuala locaţie a Muzeului Municipal. Subiectul a fost...