More

  PLUS Paşcani strânge semnături pentru a candida, separat, la Consiliul Local – VIDEO

  Comunitatea Plus din municipiul Paşcani a început să strânge semnături pentru a putea să se înscrie în cursa electorală la alegerile locale programate pe 27 septembrie. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook iar întâlnirea cu simpatizanţii este programată în acest weekend.

   „A venit momentul să dăm startul campaniei de strâns semnături! Orașul nostru are nevoie de oameni noi, are nevoie de un suflu nou și de un restart în ceea ce privește politica locală, iar acum a venit vremea să facem acest pas înainte.Orice semnătură este un pas înainte, de aceea te rugăm ca 𝗶𝗻 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 să strângi semnături de la familie și prieteni pentru a ușura sarcina colegilor care ies în stradă și pentru a reduce riscurile la care ne supunem în această perioadă prin interacțiunea cu oamenii. Listele nu trebuie să cuprindă obligatoriu câte 5 persoane, ci pot fi mai puține. Formularul il găsești aici: https://tinyurl.com/y54sxmba, listele completate vor fi colectat de noi după ce ne trimiteți un mesaj pentru a stabili un loc de întâlnire. E timpul nostru! Implică-te în schimbare!”

  Demersurile au loc în contextul în care încă se aşteaptă un răspuns definitiv, din partea conducerilor centrale privitor la alianţa cu USR.
  Negocierile între reprezentanţii locali ai celor două formaţiuni politice s-au blocat. PLUS a solicitat locul doi pe listele pentru Consiliul Local Paşcani, poziţie considerată sigur eligibila, iar USR a oferit locul patru.
  Ionuţ Călugăru de la PLUS a explicat în cadrul emisiunii „Pulsul Zilei” ca semnăturile vor fi folosite doar pentru a fi posibilă înscrierea în cursa electorală pentru legislativul local, în cazul în care cele două formaţiuni vor merge separat, şi că va susţine candidatul USR pentru Primăria Paşcani.

  PULSUL ZILEI - CE SE INTAMPLA CU PLUS SI USR LA PASCANI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  S-a decis: Purtarea măştii, inclusiv pe stradă, obligatorie în Iaşi până pe 31 august

  Întrunit astăzi, 14 august 2020 în ședință extraordinară, la convocarea dlui. Prefect Marian GRIGORAȘ,  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a analizat evaluarea făcută...

  Beneficiile puțin știute ale pudrei de cacao

  Cacao a fost prima dată folosită de civilizația Maya din America Centrală. Arborele de cacao a fost introdus în Europa de spanioli, în secolul...

  Adormirea Maicii Domnului. Tradiții și superstiții de Sfânta Maria

  Cunoscută popular ca Sfânta Maria Mare, sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului este prăznuită în fiecare an pe data de 15 august. Află ce tradiții și...

  Opinii