22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Plugușorul și alți urători, la firma primarului din Pașcani

vivacredit.ro
elefant.ro
creditprime.ro
answear.ro
oferta.oceancredit.ro
fashiondays.ro
creditfix.ro
elefant.ro
horacredit.ro/

Ultimele știri

14130069

Pluguşorul din Lunca Paşcani a venit astăzi la Agrocomplex pentru a-i ura pe şefii şi lucrători de acolo. Gazda evenimentului a fost primarul municipiului, Dumitru Pantazi care le-a dat bani urătorilor şi un pahar de vin fiert pentru a se încălzi.

14130098Şi ca noul an să aducă belşug şi sănătate nu se putea să lipsească o nuntă românească cu alai şi fanfare că doar acolo omul uită de toate necazurile şi petrece trei zile şi trei nopţi.
Din programul de astăzi de la firma păşcăneană nu au lipsit jocurile caprelor şi a urşilor atât din suburbia Lunca cât şi din alte localităţi cum ar fi Poieniţa sau Gura Bâdiliței.

Menţionăm că Pluguşorul de la Lunca Paşcani are o tradiţie de aproape 40 de ani. El este format din 12 fete şi 12 băieţi, fluieraş şi urător. În fiecare an aceştia merg la diferiţi oameni de afaceri din oraş pentru a le ura sănătate şi prosperitate în noul an.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
22.2 ° C
22.4 °
21.2 °
87 %
1.6kmh
22 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI