3.3 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Ploaie de amenzi de Ziua Nationala a Combaterilor Infractiunilor Rutiere

La data de 19.10.2013, av ând învedere Ziua Internaţională a combaterii infracţiunilor de conducere de către şoferi a autovehiculelor, fiind sub influenţa alcoolului, poliţiştii rutieri din Iaşi, Tg. Frumos, Hârlău şi Paşcani au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza întregului judeţ pentru depistarea şi sancţionarea şoferilor care urcă la volan după ce au consumat alcool.
Au fost aplicate 77 sancţiuni, în valoare de 13.000 lei, dintre care 4 pt alcool, 15 pt. viteză, 11pt. nepurtarea centurii de siguranţă, 47 pt alte nereguli.
Au fost reţinute în vederea suspendării 5 permise de conducere, fiind constate 6 infracţiuni: 4 pt. conducerea unui auto de către şoferi care se aflau sub influenţa alcoolului, o infracţiune pentru conducerea unui auto de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi o alta pentru conducerea unui auto de către o persoană care are permisul de conducere suspendat.
Exemplu:
T. Florin, de 35 ani, din com. Erbiceni, conducea un auto în aceeaşi localitate, având o alcoolemie de 0,52 mg per litru alcool pur în aerul expirat (conform testării cu aparatul alcooltest). Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal în acest sens.
Sursa: IPJ Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow