17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022

Platforme de colectare selectivă la Pașcani și Târgu Frumos

Primăria orașului Târgu Frumos a achiziționat 96 de module pentru colectare selectivă. Platformele supraterane vor fi amplasate în 12 zone de colectare de la blocuri.  Valoarea investiției este de 269.833,10 lei fără TVA și este suportată integral de la bugetul local.

După organizarea licitației, conform prevederilor legale, astăzi a fost semnat contractul pentru livrarea platformelor supraterane de colectare selectiva a deșeurilor. Este vorba despre cele 12 zone de colectare din zona blocurilor unde vor fi amplasate 96 module. Valoarea investiției este de 269.833,10 lei fara TVA si este suportată integral de la bugetul local. Termenul de livrare este de 10 zile de la data ordinului de începere a lucrărilor.a postat primarul orasului Targu frumos, Ionel Vatamanu pe pagina sa de socializare.

Și la Pașcani, Primăria municipiului intenționează să achiziționeze 10 platforme supraterane cu module separate pentru colectare selectivă. Licitația publică ar urmă să fie lansată până la sfârșitul acestei luni, în acest sens fiind alocată de la bugetul local suma de 160 000 de lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Încep licitațiile pentru primele parcări rezidentiale

  Administrația locală din Pașcani anunță ca va demara, din...

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow