Slider

Planuri mari pentru Scobinți

Planuri mari pentru acest an într-o comună din județ. Se vrea un afterschool, un dispenar iar o parte din Căminul Cultural și Primărie vor intra la reabilitare și modernizare. Proiectele au fost spuse de edil în cadrul ședinței de Consiliul Local din această lună. Pentru o parte din lucrări s-a semnat deja contractul de execuție.

După cum se obișnuiește în comuna Scobinți din apropiere de Hîrlău, edilul Gheorghe Hrițcu comunică consilierilor locali ce s-a realizat de la o ședință la alta. Începutul de an a venit cu veste bună pentru că sala de la Căminul Cultural și sala de ședințe a Consiliului Local vor intra în reparații și modernizări. Primarul a anunțat că a fost semnat contractul de execuție a lucărilor săptămâna trecută.

De asemenea, se va semna și contractul de finanțare pentru dispensar, comuna fiind declarată eligibilă în urma proiectului depus iar copiii din satul Sticlăria se vor bucura de un centru de zi acolo unde vor merge după școală pentru o masă caldă și să facă lecțiile cu personal specializat.

Comuna Scobinti are o suprafata totala de 7.108,0 ha, din care 6.104.0 ha teren agricol. Populatia este de peste 7.500 de locuitori. Comuna are 6 scoli si 7 gradinite unde invata un numar 942 scolari si prescolari.

Slider