20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Planuri mari pentru investiţii în Mirosloveşti

Inceput in forta in comuna Miroslovesti. Legislativul local a votat ieri, in prima sedinta a Consiliului din acest an, cateva proiecte privind modernizarea comunei. Se va investi in drumuri mai bune, iluminat stradal mai modern, dar si pentru canalizare si epurare, serviciu care lipseste in totalitate din zona. 

Sedinta importanta, ieri, in comuna Miroslovesti. Consilierii locali s-au intrunit pentru prima data din 2017 pentru a discuta despre dezvoltarea comunei. Unul dintre cele mai importante proiecte a fost despre modernizarea iluminatului stradal. Administratia locala intentioneaza sa depuna un proiect pentru a obtine fondurile necesare de la Guvern. Vechile becuri ar putea fi inlocuite cu unele cu leduri sau chiar si cu panouri solare.

De asemenea, alesii au discutat si despre modernizarea strazilor din satele componente. Daca se vor obtine fonduri de la stat, circa 10 km de drumuri ar urma sa fie asfaltate. Printre acestea se afla si drumul de la Scoala Veche din Soci sau cel din apropierea terenului de sport din Miroslovesti.

Planuri s-au facut si pentru infiintarea serviciului de canalizare si epurare din comuna. Este un proiect mare, in valoare de circa 270 de miliarde de lei vechi, pe care administratia locala spera sa ii obtina de la Guvern. Investitia ar urma sa fie facuta pentru inceput pe strazile principale si cele adiacente.
Mentionam ca tot in sedinta de ieri s-a discutat si despre cofinantarea unor investitii incepute deja in comuna.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow