23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Planul Urbanistic Zonal al viitorului magazin Dedeman din Pașcani în dezbatere publică – DOC

Compania Dedeman solicită avizarea Planului Urbanistic Zonal al magazinului ce va fi construit pe locația fostei fabrici Integrata din municipiul Pașcani, de pe strada Grădiniței. Discuții în acest sens au fost în ședința comisiei de organizare a circulației, ce a avut loc la sediul administrației locale, în cursul zilei de 8 aprilie a.c.

Din partea companiei a fost prezentă o arhitectă care a descris cum va fi amenajat magazinul, terenul din preajmă și care vor fi căile de acces.

De asemenea, s-a discutat și despre amenajarea sensului giratoriu din zona, lucrări care ar urma să fie în sarcina investitorului.

În acest sens, ar va fi mărită raza acestuia, cu benzi mai late, pentru a facilita accesul camioanelor care vor aproviziona magazinul Dedeman.

De precizat este faptul că, potrivit unor surse neoficiale, tot ce se află acum pe terenul respectiv ar urma să fie demolat, iar lucrările vor începe din a doua jumătate a lunii aprilie. Viitorul magazin ar urma să aibă o suprafață de circa 14.000 mp. Angajările vor începe cel mai probabil în debutul verii, iar în septembrie ar urma să înceapă aprovizionarea magazinului.

În perioada 08.04.2022 – 22.04.2022, între orele 10:30 – 12:30,  documentația P.U.Z., poate fi pusă la dispoziție, în vederea consultării, la Serviciul Urbanism din cadrul Primăriei Municipiului  Pașcani  (persoană  de  contact  Rǎțoi Paul-Robert ),  strada  Ștefan  cel   Mare, nr. 16, fiind publicată în dată de 08.04.2021 pe site-ul  Primăriei Municipiului Paşcani  www.primariapascani.ro.
Persoanele interesate, pot trimite  în scris propuneri, sugestii sau opinii, cu valoare de recomandare, cu privire la documentația PUZ,  la sediul Primăriei municipiului Pașcani–Ghișeul unic, sau pe adresa de e-mail office@primariapascani.ro,  cât pe adresa de e-mail urbano.arhitect@gmail.com, până la data de 22.04.2022.

Citește anunț

Partea scrisă

Planșă reglementări 1

Planșă reglementări 2

Planșă reglementări 3

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow