11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Planul de Dezvoltare a Zonei Deal. Proiect finantabil din 2016

Dupa Planul de Dezvoltare a Zonei Vale din Pascani, proiect in curs de implementare din fonduri europene urmeaza Planul de Dezvoltate al Zonei Deal. Investitiile ar trebui sa  demareze pe parcursul anului 2016. Primaria Pascani a inceput deja sa pregateasca documentatia impreuna cu o firma de consultanta iar dupa publicarea noilor ghiduri de finantare se va trece la realizarea proiectelor tehnice si depunerea cererii de finantare.
Primarul Dumitru Pantazi spune ca are in vedere mai ales modernizarea infrastructurii  din cartierul Aerodrom dar si a strazilor si trotuarelor din Zona Deal. Proiectele vor fi prezentate consilierilor locali.
Investitia este estimata la 11 milioane de euro.

Mentionam ca Planul de Dezvoltare al Zonei Vale a fost initiat de pe timpul primarului Grigore Craciunescu si este in curs de implementare cu termen de executie pana la sfarsitul acestui an. Investitiile de peste 5 milioane de euro sunt pentru reabilitarea Esplanadei, a scarilor precum si a 4,8 km de strazi, a Parcului Municipal si a unui centru social. Tot din acesti bani au fost montate camere de supraveghere in zona Vale.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow