1.9 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Plangere penală împotriva unor comentarii mincinoase

cainiPlangere la Politie impotriva unui ziar local in cazul scandalului privind maidanezii din municipiul Pascani. O reprezentanta a asociatiei Axi-Hope a sesizat autoritatile dupa ce in cadrul unui articol au aparut comentarii in care o persoana ii folosea numele fara drept.

Este vorba despre Luminita Diaconu, care ar fi postat un comentariu in care facea apel pentru ajutorarea maidanezilor reactie care a starnit numeroase pareri cu un limbaj tendentios.

Femeia s-a prezentat la Politie si le-a cerut oamenilor legii sa faca verificari pentru a afla cine se ascunde in spatele monitorului si incita lumea la injurii. Mai mult, pascaneanca i-a acuzat pe reprezentantii ziarului electronic newspascani.com ca publica fara sa cenzureze parerile pline de injuraturi si le-a cerut sa interzica comentariile in care ii apare mentionat numele.

Purtatorul de cuvant al IPJ Iasi, Alexandru Chelaru, a precizat ca a fost depusa o plangere la Politia Pascani si ca in prezent se fac cercetari pentru a se clarifica aceasta situatie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow