17.2 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Pistolarul din centrul Pascaniului, rămâne după gratii. Şi-a ameninţat victima cu pistolul zile la rând prin oraş.

Noi amănunte în dosarul de ameninţare şi distrugere a păşcăneanului care a tras cu un pistol de mai multe ori într-o maşină, în centrul Pascaniului. Potrivit procurorilor, nu a fost singură dată când bărbatul s-a folosit de armă pentru a induce teamă. Timp de mai multe zile, acesta s-ar fi folosit de pistol pentru a-şi ameninţa victima cu moartea, într-un club din municipiu. În condiţiile date, magistraţii au cerut judecătorilor să îl ţină după gratii pe inculpat.

Procurorii păşcăneni cer menţinerea în arest a lui Ionuţ Ţăpoi, tânărul de 25 de ani, care la sfârşitul lunii februarie ar fi tras mai multe focuri de armă spre un autoturism, în centrul municipiului Paşcani. În urma cercetărilor făcute, magistraţii au descoperit că păşcăneanul l-ar mai fi ameninţat cu pistolul pe acelaşi tânăr într-un club din Paşcani, mai multe zile la rând.

Acesta şi-ar fi ameninţat victima cu moartea. Cumulând toate detaliile din rechizitoriu, magistraţii au decis că păşcăneanul reprezintă un pericol şi cer judecătorilor să prelungească măsura arestării preventive.

Menţionăm faptul că potrivit oamenilor legii, Ionuţ Ţăpoi a tras în cursul zilei de 19 februarie cu un pistol, pentru care nu avea permis de port armă, într-o maşină, pe strada Ştefan cel Mare. Nu a fost rănita nici o persoană, însă un glonţ a spart geamul unei portiere. A fost dus în arest la începutul lunii martie, iar părţile încă se judecă în proces. De asemenea, pe numele inculpatului mai sunt şi alte dosare pentru lovire şi alte violente.

Alte articole