1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Piscina „Pabo Sport’s“ va fi inaugurată cu o petrecere în apă

Vesti bune pentru pascanenii care vor sa se racoresca cu o baie. Maine, 2 august va fi inaugurata prima piscina particulara din Pascani, destinata publicului. Ea este situata in zona Vale a Municipiului, in cadrul Complexului sportiv Pabo Sport’s. Asadar, maine sunt asteptati doritorii de distractie si balaceala pe strada Garii, in zona Agrocomplex. Piscina are dimensiuni de 15 metri pe 5 metri latime si o adancime de aproximativ un metru 40 cm. Bazinul are sistem de filtrare a apei. Ca facilitati, puteti sa va rasfatati, pe sezlonguri, cu bauturi exotice de la bar. Totalul investitiei este de aproape un miliard jumatate.

PISCINA 1

Pretul de intrare este de 20 lei – luni –  vineri, iar in week-end 30 de lei de persoana. Copiii sub 14 ani care nu sunt insotiti de adulti nu au acces la pisicina. Pentru a marca momentul, tinerii sunt asteptati maine seara, 2 august incepand cu ora 21.00 la petrecere, la piscina, cu tinute cat mai lejere si mai ales costume de baie.

Mentionam ca piscina vine ca o completare la complex, singurul de acest gen din Pascani. In noua locatia se poate juca fotbal (nocturna, vestiare, cabine dusuri, cu o suprafata de 40/20 care poate fi omologat pentru competitii sportive), bowling, biliard, fotbal mecanic, darts sau tenis de masa. De asemenea, tot aici se pot urmari si meciuri live, sala fiind dotata cu 11 televizoare cu plasma.

PISCINA 2

ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow