11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Pieton accidentat în suburbia Blăgești

Un bărbat de 48 ani din Paşcani a fost accidentat de o autoutilitară. Nefericitul moment a avut loc joi după amiază, în jurul orei 16:00 pe strada Avram Iancu din suburbia Blăgeşti. Păşcăneanul a traversat strada prin loc nepermis când a fost surprins şi acroşat de o maşină ce se deplasa regulamentar pe partea carosabilă.

Un echipaj medical sosit a faţa locului l-a transportat pe rănit la CPU din Paşcani. Din primele investigaţii s-a constatat că bărbatul prezenta traumatism cranio cerebral cu pierderea cunoştinţei, contuzie toracică şi abdominală.
Şoferul a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind zero. Şi pietonul a fost testat etilotest, iar rezultatul a fost de 0,65 mg/l alcool în aerul expirat.

Tot la Spitalul din Paşcani a ajuns şi o femeie de 31 ani din Municipiu. Aceasta le-ar fi spus medicilor că a fost victima unei agresiuni, însă nu se ştie cine ar fi bătut-o. După investigaţiile medicale s-a pus diagnosticul de traumatism cranio cerebral, contuzie toraco-abdominală şi fractură de piramidă nazală.
Pacienta a fost dirijată la Secţia Clinică ORL. Până acum, aceasta nu a depus plângere la poliţie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow