17.7 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023

Pietele din Pascani sunt pustii. Frigul si ninsorile i-au descurajat pe comercianti

Pietele din municipiul Pascani au ramas pustii in ultimele zile. Ninsorile si temperaturile scazute i-au facut pe comercianti sa prefere sa ramana acasa, decat sa inghete in spatele tarabelor puse in aer liber. Atat clientii, cat si vanzatorii se plang de conditiile din sezonul rece, si in aceste zile, de modul in care au intervenit autoritatile locale pentru a deszapezi.

In replica, seful pietelor din municipiul Pascani, Cristian Menegon, a precizat ca sambata s-a actionat cu utilajele in cele doua piete si ca s-a lucrat ore intregi pentru indepartarea zapezii.

Un alt motiv pentru care in aceasta perioada pietele pascanene sunt goale este faptul ca o parte din comercianti sunt rusii-lipoveni care in aceasta perioada sarbatoresc Anul Nou.

Sunt promisiuni ca din aceasta vara, adica peste cateva luni, ar urma sa inceapa lucrarile de modernizare a pietei agroalimentare din zona Vale. In urmatoarea sedinta de Consiliu Local Pascani ar urma sa fie votati indicatorii tehnico-economici pentru aceasta investitie.

 

Alte articole