More

  Piesa de teatru “Cerere in casatorie”, la Casa de Cultura Targu-Frumos

  Array

  In data de 27 noiembrie 2012, la ora 11:00, pe scena Casei de Cultura a orasului Targu Frumos, se va juca piesa “Cerere in casatorie” scrisa de dramaturgul A.P. Cehov.
  Piesa va fi interpretata de teatrul “Mihai Eminescu” din Botosani, iar ca public tinta vor fi adolescentii dar si adultii.

  A. P. Cehov surprinde initiativa laudabila a lui Ivan Vasilievici Lomov, care doreste sa se insoare cu fiica vecinului sau. Insa, departe de romantismul si armonia care se presupune ca ar trebui sa guverneze un astfel de moment unic, cei doi potentiali miri se cearta aprig din motive derizorii.

  Biletele se pot gasi in liceele si scolile generale din orasul Targu-Frumos, precum si la Casa de Cultura, pretul fiind de 6 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI