More

  Pierderi uriaşe de apă, din cauza neglijenţei. Locatarii trebuie să plătească, în plus, câte 100 de mc

  Array

  Nemulţumiri din cauza pierderilor la apa la un bloc din Paşcani. Locatarii de la D7 au primit facturile încărcate cu câte 100 de mc de apă, pe lângă consumurile înregistrate din vara anului trecut şi până la sfârşitul lunii august. Unul dintre ei a venit astăzi la audienţe şi a solicitat interventia administraţiei locale. Valeria Linguraru a spus că refuză să plătească şi pentru apa pe care nu a consumat-o şi a reclamat ca pierderile înregistrate nu au fost împărţite în mod egal.
  „Valeria Linguraru de la Blocul D7 de pe strada Cuza Vodă din Pașcani, a solicitat sfaturi din partea administrației locale pentru a rezolva o problemă pe care locatarii o au cu împărțirea consumului de apă de către reprezentantul de scară. Din declarațiile doamnei rezultă că fiecare apartament a primit peste 100 mc de apă ca și pierderi, iar cele două societăți comerciale ce se află la parterul blocului doar câte 10-20 mc de apă…” se arată în comunicatul de presă al Primăriei Paşcani.

  Administratorul Primăriei, Gică Zanet, cel care a acordat astăzi audienţe, a sfătuit-o pe reclamanta să facă o nouă citire a apometrelor să să schimbe reprezentantul scării.

  Pierderile de apă facturate au fost înregistrate la subsolul blocului, până când a fost încheiat noul contract la apă, spune reprezentantul scării, cel care a asigurat citirea apometrelor şi împărţirea consumurilor de apă. Ovidiu Enache a precizat că tot atunci i-a anunţat pe locatari că sunt probleme la reţeaua de distribuţie şi că au fost făcute reparaţiile necesare. Acum, aceste diferenţe trebuie suportate toţi de locatarii blocului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp