18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Pierderi SF la apă pe o reţea reabilitată

  Ultimele știri

   

  Situaţie complicată la un bloc din Paşcani. Deşi locatarii şi-au schimbat apometrele şi au reparat ţevile de pe scara blocului se inregistreaza, în continuare, pierderi de apă. Mai exact între apometrul de la intrarea în scara blocului şi suma apometrelor din interior este o diferenţă de 13 mc de apă pe ultima factura. Problema a fost expusă de un locatar în cadrul dezbaterii publice pe marginea proiectului de buget al municipiului Paşcani, care a avut loc săptămâna trecută. Viorel Mercore a explicat că apometrele au fost scoase pe casa scării şi sunt noi iar cel de la intrarea în bloc a fost schimbat.
  Şi vecinii sunt nemulţumiţi de acesta problemă. Cei din scara alăturată au pierderi mai mari la apă.
  Operatorul ieşean spune că nu are nici o responsabilitate în scările de bloc pentru că nu este domeniul public ci privat. Diferenţele de apă ar fi determinată de modul cum au fost montate apometrele. Reprezentantul Apa Vital spune că dacă nu au fost respectate anumite reguli, apometrele chiar dacă sunt noi, inregistreaza eronat consumurile de apă.
  Menţionăm că cei care întâmpină astfel de probleme pot solicita verificarea metrologică a apometrelor. Dacă se dovedeşte că problemele sunt din cauza operatorului cheltuielile urmează să fie decontate.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet