More

  Pierderi de apă uriaşe, pe facturile unor păşcăneni

  Array

  Situatie disperata printre locatarii unui bloc din Pascani. Pe luna aprilie societatea de apa si canal a facturat pierderi uriase de 14 metri cubi de fiecare familie. Oamenii sunt revoltati si cred ca sunt pacaliti la facturi.

  Locatarii blocul P9 de pe strada Dragos Voda s-au trezit peste noapte cu facturi umflate de apa. Pe luna aprilie, pierderile facturate au fost de 14 mc pentru fiecare apartament. In total, la cele 55 de locuinte, apa pierduta pe la subsol ar fi de 770 de mc.

  Totul ar fi pornit de la o defectiune de luna trecuta, cand o teava s-a spart. Insa, pascanenii spun ca imediat cum a fost sesizata problema, apa a fost intrerupta si daca s-ar fi pierdut atat de mult, blocul ar fi fost inundat.

  Furnizarea apei a fost intrerupta pentru cateva zile la mai multe apartamente, pana s-au gasit solutii pentru remedierea problemei. Seful asociatiei a apelat la serviciile societatii de apa si canal, insa a fost refuzat.

  Daca in medie, pentru o luna o familie platea circa 40 lei, acum este nevoita sa plateasca peste 150 lei. Oamenii se plang ca toti banii se vor duce pe facturi si spera ca odata cu preluarea societatii de catre furnizorul iesean, aceste probleme vor deveni doar amintiri.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp